Huishoudboekje

Het online huishoudboekje van AFAS Personal geeft je inzicht in je financiën, vergroot je kennis over geldzaken en helpt je geld besparen. Binnen 10 minuten heb je een compleet overzicht van jouw persoonlijke geldzaken met het digitale huishoudboekje.

Online huishoudboekje voor meer overzicht en inzicht

Met internetbankieren zie je wel wat je huidige saldo is, maar je weet niet waar je je geld aan uitgeeft. Daarom is er het gratis huishoudboekje van AFAS Personal. Jouw inkomsten en uitgaven worden overzichtelijk ingedeeld in categorieën en krijgen een herkenbare naam. Zo krijg je een helder inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Overzicht door categorieën

Met het huishoudboekje AFAS Personal heb je een heel duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven. En tegelijkertijd weet je ook waar je je geld aan uitgeeft. Alles wordt ingedeeld in categorieën zoals:

  • Salaris
  • Boodschappen
  • Energie
  • Verzekeringen

Grafisch overzicht

Niemand houdt er van om alleen naar cijfertjes te kijken. Daarom worden jouw geldzaken in het huishoudboekje van AFAS Personal overzichtelijk ingedeeld in grafieken. Zo weet je meteen of je een dure of goedkope maand hebt gehad. Ook kun je zien welk gedeelte van je uitgaven aan bijvoorbeeld vaste lasten en boodschappen hebt uitgegeven.

Gratis en onafhankelijk huishoudboekje

Een huishoudboekje is pas handig als je er gratis al je geldzaken in kwijt kunt. Daarom kun je in het huishoudboekje van AFAS Personal de gegevens van alle banken importeren. AFAS Personal is volledig onafhankelijk en de veiligheid wordt dagelijks getest door externe partijen.