Kasboek

Met het online kasboek  van AFAS Personal hou je eenvoudig je inkomsten en uitgaven bij. Met dit gratis kasboek heb je alles op één plek, krijg je een grafisch overzicht en kun je budgetteren op je uitgaven.

Online kasboek

AFAS Personal is het digitale kasboek van deze tijd. Niet meer bijhouden in een schriftje of in een Excel-sheet, maar automatisch de transacties binnenhalen in jouw kasboek vanuit internetbankieren. Het werk wordt jou uit handen genomen, want de transacties worden in het kasboek automatisch ingedeeld in de goede categorie en krijgen een begrijpelijke naam. Zo weet je precies waar je je geld aan uitgeeft en doet het kasboek het werk voor jou. 

Online kasboek vervangt Excel

Er zijn veel voorbeelden te vinden van kasboeken die worden bijgehouden in Excel. Hier zitten veel nadelen aan, zoals:

  • Je moet alles in het kasboek handmatig bijhouden en dat kost veel tijd
  • Je maakt snel fouten door het intypen van bedragen in je kasboek.
  • Ook wordt het snel niet meer overzichtelijk, door de enorme wirwar van getallen in het kasboek

AFAS Personal is hiervoor de oplossing. Je houdt het makkelijk online bij en het werkt helemaal gratis. 

Handmatig bijhouden kasboek

Wil je toch liever handmatig je kasboek bijhouden? Ook dat kan met het online kasboek van AFAS Personal. Je maakt een gratis account aan en vervolg voeg je een kasboekrekening toe. Hierin voeg je al je kastransacties toe. Je profiteert nog steeds van alle handige overzichten in het online kasboek. Je kunt de kas transacties zelf makkelijk bijhouden in de gratis kasboek-app voor iPhone en Android.