Over AFAS Personal

Iedereen financieel gezond. Nu, straks en later. Dat is wat we willen bereiken. Met ons gratis online huishoudboekje zijn we een heel eind op weg. Inmiddels zijn er een half miljoen Nederlanders die AFAS Personal gebruiken. Zij krijgen inzicht in hun geldzaken, kunnen budgetteren en ook vooruit plannen.

Geschiedenis

Internetbankieren is een geweldige ontwikkeling, maar het kan nog veel eenvoudiger en overzichtelijker. Met dat idee begonnen vier studenten 'Qash' tijdens een studieproject aan de Universiteit Utrecht. Tijdens en ná het project, werd Qash al snel zo goed ontvangen dat besloten werd om er verder mee te gaan.

Na een jaar van intensief testen, met veel feedback van bèta-gebruikers, ging het platform in maart 2009 officieel live onder de naam Yunoo. In pakweg 2,5 jaar groeide het aantal mogelijkheden én het gebruikersaantal naar boven de 200.000. Ook won Yunoo diverse prijzen, met als absolute hoogtepunt de verkiezing van Website van het Jaar 2010.

In oktober 2011 maakt Yunoo bekend dat het werd overgenomen door AFAS Software. Hiermee veranderde de naam van het huishoudboekje ook in AFAS Personal. Onder de vlag van AFAS groeide AFAS Personal door tot meer dan een half miljoen gebruikers. Vind meer over AFAS Personal op Wikipedia

De geschiedenis van AFAS Personal

Over AFAS Software


Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor de zakelijke en de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware. AFAS is hoofdsponsor van voetbalclub AZ, de AFAS Tennis Classics en het AFAS Circustheater in Den Haag.

AFAS Software is ook te vinden op Wikipedia.

Werken bij AFAS Personal

Het team van AFAS Personal zorgt ervoor dat het huishoudboekje de beste is en blijft in de Nederlandse markt. We hebben ontzettend veel uitdagende projecten waarmee we blijven innoveren en groeien. We houden van mensen die zelf met slimme ideeën en oplossingen komen en het beste uit zichzelf en het team willen halen. Wil jij daar aan meewerken? Bekijk de vacatures.