Salariswijzer

Snap jij de ouderwetse loonstrook? Of weet je alleen wat er onder de streep uitbetaald wordt? En waar heb je eigenlijk inzicht in je loonstroken? Tijd om het anders te doen! Met de Salariswijzer in AFAS Personal zie je de belangrijkste posten van jouw loonstrook overzichtelijk weergegeven en heb je al je loonstroken altijd op één plek. Jouw persoonlijke account.

Voor medewerkers

Krijg jij, net als 1,5 miljoen Nederlanders, je loonstrook via de zakelijke software van AFAS? Dan kun jij je loonstrook ontvangen in de Salariswijzer van AFAS Personal. Zo  krijg je het meest eenvoudige salarisoverzicht ooit!

In de AFAS Personal Salariswijzer heb je je loonstroken overzichtelijk bij elkaar. De belangrijkste posten zijn al voor jou uitgelicht, zo krijg je meer inzicht in je inkomsten. En daarnaast breng je met de rest van de functionaliteiten van AFAS Personal ook je uitgaven in kaart! Natuurlijk zijn de gegevens in jouw persoonlijke account alléén voor jou inzichtelijk. Het blijft tenslotte AFAS Personal.

Als jouw werkgever de salarisadministratie doet via de zakelijke software van AFAS, dan kan jouw werkgever vanaf nu de loonstrook verstrekken via AFAS Personal. Dit is voor je werkgever zonder extra kosten en heeft alleen maar voordelen. Breng jouw werkgever daarom op de hoogte van deze mogelijkheid! Weet je niet of je je loonstrook ontvangt via de salarissoftware van AFAS? Stuur dan een mail naar jouw salarisadministrateur.

Mail je werkgever >

Voor werkgevers

De koppeling van AFAS Personal met de salarissoftware van AFAS maakt het mogelijk om de loonstrook digitaal te verstrekken in het persoonlijke huishoudboekje van de medewerker. In dit persoonlijke account heeft de medewerker de loonstrook altijd bij de hand en wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de loonstrook opnieuw verstrekt moet worden.

Voor klanten van de salarissoftware van AFAS is het verstrekken van de loonstrook in AFAS Personal net zo makkelijk als het digitaal verstrekken via e-mail, en zonder extra kosten. Meer informatie vind je op onze Knowledge Base.

Nog geen klant van AFAS Software, maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons salesteam.

Meer weten over de HRM / Payrollsoftware van AFAS? Ga naar www.afas.nl/hrm