Wat is AFAS Personal?

AFAS Personal is jouw online huishoudboekje. Je brengt al je geldzaken samen op één plek. Hierdoor heb je overzicht in je inkomsten en uitgaven, kun je beter budgetteren en kun je ook vooruit plannen. Hierdoor word je financieel gezond. Nu, straks en later.

Inzicht in je geldzaken van nu.

Alles netjes ingedeeld.

Voeg al je bankrekeningen, spaarrekeningen of creditcards toe aan je account. Zo is je account altijd actueel. Alle transacties worden netjes ingedeeld in de goede categorie. Boodschappen bij boodschappen, vaste lasten bij vaste lasten, etc.
Zo krijg je overzicht over je inkomsten & uitgaven en weet je waar je je geld aan uitgeeft.

Alles netjes ingedeeld
Grafisch overzicht

Grafisch overzicht.

Een boel cijfers bij elkaar is vaak niet echt overzichtelijk. Daarom zie je in AFAS Personal duidelijke grafieken van je inkomsten en uitgaven. Zo zie je bijvoorbeeld de verhouding tussen je woonlasten en huishoudelijke uitgaven. Meer weten? Zoom dan verder in op de dure posten en bepaal waar je op kan besparen. 

Maak je eigen archief.

Weg met die ordners en schoenendozen vol bonnetjes! Voeg in AFAS Personal je contracten en abonnementen toe en krijg een opzegherinnering van ons. Vervolgens maak je met één druk op de knop een opzegbrief. Ook kan je je bonnetjes inscannen en toevoegen aan de juiste transactie zodat je deze kunt gebruiken voor de verzekering of garantie!

Contracten
l

Je geldzaken van straks en later.

Budgetteren

Maak een budget voor je maand.

Heb jij aan het einde van de maand geen geld meer over? Maak met AFAS Personal dan een budget voor je vaste en variabele lasten. Zo zie je of je kosten binnen de perken blijven en kun je bijsturen waar dat nodig is. Het budget kun je makkelijk vaststellen op basis van je historie. AFAS Personal denkt met je mee!

Begroot voor de lange termijn.

Van veel kosten weet je vooraf dat ze gaan komen, maar het is lastig om hier rekening mee te houden in je budget. Neem dan een reservering op in je budget en je ziet wat je échte besteedbare ruimte is. Of wil je sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine? Voeg dan een spaardoel toe en werk hier naartoe. 

Begroten

Word wijzer over je pensioen.


Pensioen is voor veel mensen lastig en een ver-van-mijn-bed-show. Met AFAS Personal is dit makkelijk. Je voert een aantal basisgegevens in over bijvoorbeeld je AOW en je pensioen (de Pensioenschijf-van-Vijf). Hieruit komt een duidelijke grafiek met je jaren na pensionering. In welk jaar zit je goed, en waar zitten de aandachtspunten?Loonstrook 2.0

Snap jij je loonstrook? Of weet je alleen wat er onder aan de streep staat? Met de Salariswijzer in AFAS Personal heb je inzicht in de belangrijkste posten van jouw loonstrook én heb je al je loonstroken op één plek.

Je kan je loonstroken in AFAS Personal ontvangen als jouw werkgever de loonstroken verstrekt met de salarissoftware van AFAS (en dat geldt al voor 1.500.000 mensen!).

Salariswijzer